PROTIV PRAVILA: Evo ko je identifikovao telo JELENE MARJANOVIĆ, a nije član porodice!

 

Telo ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović identifikovala je nesuđena prija porodice Marjanović, a na prepoznavanju nije bio niko od užih članova porodice, iako pravila tako nalažu, saznaje Kurir.

Majka devojke Zoranovog brata Miloša je bila ta koja je prepoznala Jelenu, dok je pevačicin suprug u to vreme bio u pritvoru, a njenu majku nisu zvali zbog lošeg zdravstvenog stanja. Ipak, i Marjanovići i Krsmanovići su velike porodice, pa se postavlja pitanje kako neko od njihovih članova nije to uradio, već je telo identifikovala Miličina mama.

Zoran Marjanović je ovo obrazložio činjenicom da su njih dve bile bliske, pa nije slučajno što je ona išla u mrtvačnicu na prepoznavanje.

- U to vreme bio sam u policiji, a telo je u mrtvačnici prepoznala Miličina majka. Njih dve su se odlično poznavale i nije bilo razloga da ona ne ode. S druge strane, moja porodica nije želela da Jelenina majka ide na identifikaciju zbog njenog lošeg zdravstvenog stanja - potvrdio je Zoran.

Jelenina majka Zorica, sa druge strane tvrdi da je niko nije ni zvao da identifikuje svoju ćerku, kao i da nije znala ni kada ni ko je išao na prepoznavanje.

Kurir
Foto: Facebook/JelenaJecaKrsmanovicOfficial

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Nominacije
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro