Izvor:
31.10.2018 u 13:46
0

UTOPIO SE PRED DECOM U LIMU: Članovi rafting kluba pronašli telo ribara!

Članovi rafting kluba "Eko-Lim" iz Priboja pronašli su u utorak kod mesta „Jelića bukovi“ na teritoriji BiH telo ribara Veroljuba Simovića koji se 20. oktobra utopio u Limu dok je lovio ribu.

Ovu informaciju potvrdili su u Policijskoj upravi u Prijepolju.

Simović je nastradao tako što je upao u Lim pecajući sa stene na obali, u blizini mesta na kome se gradi hidroelektrana. Pored njega su u tom trenutku bila i njegova deca.

U višednevnu potragu za nestalim ribarom, pored pribojskih raftera bili uključeni ronioci Žandarmerije i brojna rodbina i prijatelji. Kako smo saznali telo utopljenika je pronađeno pri desnoj obali Lima, kod mesta zvanog „Jelića bukovi“.

Potragu su, dodatno otežavali loši vremenski uslovi, hladna voda i prljane i zapuštene obale međutim uporni rafteri su uspeli da pronađu telo.

Ribar Veroljub Simović biće sahranjen danas na groblju u Dobrilovićima.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter