Izvor:
08.09.2016 u 13:23
0

VATRA PROGUTALA ZGRADU U NIŠU: Devojka skočila sa terase da bi preživela!

Četiri osobe, među kojima dva policajca, lakše su povređene u požaru koji je zahvatio stambenu zgradu u niškom naselju Rasadnik, saopštio je jutros MUP.

Požar, koji je lokalizovan, izbio je sinoć u 23.30 sati. Dva vatrogasca su lakše povređena u toku gašenja požara.

Spasioci i vatrogasci uspeli su u poslednjem trenutku da spasu staricu sa poslednjeg sprata, koju su iz zapaljenog stana spustili korpom na zemlju.

Ona je zadobila opekotine prvog stepena, dok se stepen povreda kod ostalih stanara još utvrđuje – potvrdio je za "Blic" direktor niške Hitne pomoći Slavoljub Živadinović.

– Bilo je strašno. Video sam devojku kako iskače sa terase na drugom spratu – uznemireno priča jedan od očevidaca. Kako saznajemo, devojka je skočila na šatorsko krilo koje su raširili stanari, a prilikom pada zadobila je lakše povrede.

Požarom je zahvaćeno pet stanova, a na lice mesta odmah su izašle patrole policije, hitna pomoć i ekipe Elektrodistribucije Niš.

Na terenu su i dalje ekipe Uprave za vanredne situacije, dodaje se u saopštenju.

Izvor:Tanjug,Blic
Foto:Twitter/IBTimesUK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter