Izvor:
04.05.2016 u 21:07
0

POLICIJA UPOZORAVA: Marjanovići ne smeju da NAPUŠTAJU BORČU!

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je pre više o mesec dana, a istraga o njenom ubistvu traje i dalje.

Po najnovijim saznanjima beogradskih medija, Marjanovići ne mogu da napuste Borču i idu van Beograda sve dok se ne završi istraga.

Policija je ovo tražila od porodice Marjanović iako su, pravno gledano, u ovom trenutku oni slobodni.

Istina, protiv njih ne postoji nikakav proces. Nisu ni osumnjičeni, niti postoji optužnica. Međutim, mi smo im rekli da sve dok traje istraga, odnosno dok se ona ne završi, ne napuštaju Borču i Beograd. A ukoliko iz nekog razloga moraju da otputuju, da nas obavezno obaveste o tome. Inače, prema zakonu, oni su u ovom trenutku slobodni građani. Mogu slobodno da se kreću, pa čak i zemlju da napuste, ali zbog dalje istrage sugerisano im je da ne napuštaju kuću – priča sagovornik Kurira.

Zoran Marjanović poručuje da i nema nameru nigde da ide.

Jedino me zanima da se pronađe taj monstrum koji je ubio moju suprugu. Meni niko ništa nije rekao, ali ja nemam nameru da napuštam svoju kuću niti da idem bilo gde dok se slučaj ne završi. Svi smo tu i čekamo da nam jave šta se dešava. Moja porodica ne spava noćima, živimo u strahu jer ne znamo da li je u pitanju masovni ubica koji je na slobodi i koji se sada slobodno kreće. Po ceo dan sam posvećen detetu, ponovo se prilagođavamo obavezama u vrtiću, a Jana ne želi od mene da se odvoji ni tren – kaže Zoran za Kurir.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/JelenaJecaKrsmanovicOfficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter