Izvor:
10.11.2018 u 18:00
0

JEZIVA DRAMA NA ZVEZDARI: Razbojnik pokušao da opljačka ženu, njen suprug se potukao sa njim, a ona je pala i preminula

Stravična scena odigrala se danas nešto pre 16 sati Ulici Vojislava Ilića kod broja 36 na Zvezdari. Kako nezvanično saznajemo, jedan mladić pokušao je da opljačka ženu koja je šetala sa suprugom, a epilog je i više nego zastrašujuć: razbojnik i suprug su završili u Urgentnom centru, a žena je preminula.

Kako nezvanično saznajemo, bračni par od oko 60 godina šetao je ulicom kada je njima nepoznati mlađi muškarac prišao i pokušao da otkine nesrećnoj ženi lanac sa vrata. Njen suprug pokušao je da je odbrani od pljačkaša, a usledila je tuča. Ženi je u jednom trenutku pozlilo i srušila na ulicu.

– Ekipa je odmah došla na lice mesta i pokušala reanimaciju, ali nažalost bezuspešno. Dvojica povređenih muškaraca prevezena su u Urgentni centar – potvrdili su iz Hitne pomoći.

Zaposleni u prodavnici za kućne ljubimce, pred kojom se odigrala tragedija, pričaju da su prolaznici pomogli suprugu da savlada pljačkaša, nakon čega ga je policija privela. Jedan od prodavaca kaže i da mu je žena pre nego što se preminula rekla šta se dogodilo.

– Mladić od oko 25 godina prišao je i strgao lančić ženi sa vrata, a onda je reagovao njen suprug. Njih dvojica su se rvali, a ženi je pozlilo i sela je na stepenik pored. Komšije koje su se tu zatekle polivale su ženu vodom, ali je ona iznenada pala i preminula. Prolaznici su pomogli čoveku da savlada pljačkaša, nakon čega ga je policija privela – priča jedan od prodavaca.

Kako se moglo čuti na licu mesta, žena je patila od srčanih smetnji.

– Čuo sam da su muž i žena iz Obrenovca, a da je ona pre godinu dana imala operaciju na srcu i ugrađena su joj tri baj-pasa. Verovatno joj je od stresa puklo srce – priča jedan od očevidaca.

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/Aktuelno/net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter