Izvor:
09.09.2016 u 16:17
0

ON JE IMAO PETLJU DA SE SUKOBI SA ARKANOM: Matori, čućeš ti tek za mene! (FOTO)

Navijači Zvezde su u to vreme bili za Vuka Draškovića i stalno su vređali Miloševića na utakmicama, zbog čega Arkan dobija zadatak da preuzme navijače i stavi ih pod kontrolu države, odnosno Miloševića.

Kneleje bio poznat na Severu Marakane kao vatreni navijac i momak koji obećava. Išao je sa navijačima na gostovanja kluba širom SFRJ, učestvovao u reorganizaciji navijača i osnivanju ogranka "Ultras" i dokazao svoju hrabrost u mnogim pohodima.

Arkan je u to vreme bio poznato ime na asfaltu i na Severu jako poštovan, zbog njegovih gotovo filmskih "akcija" po zapadnoj Evropi. Arkan je u to vreme bio protivnik tih novosti na Severu i započeo ujedinjavanje svih navijača u jednu navijačku gupu "Delije". Knele koji je bio neobuzdanog duha često je prkosio vodjama i radio šta je njemu volja, nije želeo da bude ničiji vojnik, jer se na Severu gradila neka vojnička hijerarhija, a Knele prosto sebe nije video u toj "Politici".

Knele je i sam imao kvalitete jednog vodje tako su počele prve varnice izmedju njega i Arkana jer Arkan nije tolerisao Kneletovu svojevoljnost.

Pogotovo akcija kada se Knele sa Žapcem pojavio na Južnoj tribini među Grobarima, naravno sa crveno belim bojama. To je za a Arkana bio tabu, da se jedan navijač Crvene Zvezde pojavi na Jugu Partizana.

Tada su Knele i Arkan javno postali neprijatelji, Knele nije bio kukavica i pozove Arkana telefonom i tu ga klasično napuši, a Arkan ce na to:

"Mali ne leti visoko skratiću ti krila!" Kneletov odgovor je glasio "Matori moje vreme tek dolazi, cućes ti jos za Kneleta iz Braće Jerkovića!"

Tada je Knele vec bio član jake ekipe iz Braće Jerkovića koja je iz dana u dan osvajala sve veći deo grada. Kristijan se tada tek doselio u Jerković i pridružio se tom projektu. Kristijanu se svidelo to složno i jako društvo i rešio je da ga "uposli" tako što je zaratio sa momcima iz stare garde, Mijom Pijukom i Arkanom. Cela ekipa iz Jerkovića na čelu sa Kneletom, stala je na Kristijanovu stranu i tada pocinje njihov rat sa Arkanom.

Izvor:espreso.rs

Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter