Izvor:
09.09.2016 u 15:44
0

STRAŠNA NESREĆA ZBOG FOTKE: Devojčica (16) iz Kraljeva pala sa terase

Tinejdžerka K. M. (16) pala je sa terase na drugom spratu u Kraljevu dok se nameštala da je prijatelj snimi mobilnim telefonom.

Nesreća se dogodila prošlog vikenda u noći između subote i nedelje u Ulici heroja Maričića u Kraljevu tokom žurke koju je pravila grupa tinejdžera.

Kako smo saznali, K. M. (16) je izašla na terasu kako bi je prijatelj usnimio na ogradi. U pokušaju da izvede samo njoj poznati akrobatski potez koji bi ostavio određeni dojam na snimku, prevrnula se preko ograde i uz vrisak samo nestala iz objektiva telefona.

Iako je pala na parkirani automobil, na sreću, samo se ugruvala i dobila par ogrebotinama.

"Sreća u nesreći je da je pala na automobil, koji je sigurno ublažio pad. Bilo bi gore da je pala na trotoar. Ali bez obzira, to ipak nije bila mala visina", rekao je jedan od komšija.

Kako se saznaje u kraljevačkoj bolnici, devojka je odmah nakon pada hospitalizovana iako su u pitanju bile samo lakše povrede.

Izvor:kurir.rs

Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter