Izvor:
22.11.2018 u 17:53
0

TRAGEDIJA U SVRLJIGU: Napao ženu vilama, pomislio da je ubio pa popio otrov!

Mladen M. iz Svrljiga preminuo je na stepenicama niškog Kliničkog centra, nakon što je popio otrov. Pre tog tragičnog događaja on je nasrnuo na suprugu Violetu M., istukao je i popio otrov kada je pomislio da je mrtva.

Ovaj nesrećni slučaj se dogodio na Aranđelovdan, 21. novembra u ataru sela Niševac.

– Imamo prijavljen slučaj da je nakon nasilja u porodici, muškarac popio otrov i da je dan kasnije izdahnuo na stepenicama bolnice. Žena je tom prilikom zadobila lake telesne povrede, rečeno nam je u policiji.

Mladen je vilom za seno napao svoju suprugu, a kada je ona pala i izgubila svest, on je mislio da je ubio, a zbog čega je popio neku vrstu otrova.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter