DRŽAVLJANKA SRBIJE OSUMNJIČENA DA JE IZBOLA SINA: "Videla sam da je sav krvav, mislila sam da je od stakla! Sam se povredio"!

Državljanka Srbije M. P. (40) poreklom iz Niša, negirala je juče u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici da je teško ranila sedmogodišnjeg sina. Ona se tereti da je preksinoć u iznajmljenoj kući, u mestu Rijeka Crnojevića, nožem izbola sina. Ona je uhapšena čim je slučaj prijavljen policiji, a tereti se za krivično delo teško ubistvo u pokušaju.

Istražioci sumnjaju da je okrivljena u alkoholisanom stanju zlostavljala sina, kojem je kasnije nožem nanela više ubodnih rana po telu.

Ipak, ona je pred tužiocem Majom Jovićević tvrdila da ti navodi nisu tačni i da se dečak sam povredio. Kazala je da je videla da je krvav i da ima rane koje su najverovatnije od stakla. Kategorično je odbacila krivicu i optužbe da je ona sedmogodišnjaku nanela povrede.

Branilac po službenoj dužnosti uhapšene, advokat Božidar Milonjić, potvrdio je da je njegova klijentkinja negirala krivicu i da joj je tužilac Jovićević nakon saslušanja odredila zadržavanje do 72 sata.

Predloženo je da se osumnjičenoj odredi pritvor, budući da je strana državljanka, ali i zbog mogućeg uticaja na više svjedoka koje će istražitelji saslušati u nastavku istrage.

Pančićeva je pojasnila da nije udata, a da je otac dečaka u Herceg Novom.

Navodno ih nije posećivao dve godine. Pojasnila je da je u mestu Rijeka Crnojevića iznajmila kuću u kojoj je živela sa sinom. Bavila se ugostiteljskim poslom u tamošnjim lokalima.

Tužilaštvo je tražilo da se u nastavku istrage sasluša više svedoka, meštana Rijeke Crnojevića, koji su nadležnim organima prijavili čudna dešavanja u kući osumnjičene. Neki od njih su na licu mesta tvrdili da je ranjeni dečak bio žrtva porodičnog nasilja duže vreme. Nadležni su, ipak, saopštili da nisu dobijali prijave za takve slučajeve.

Naime, prekjuče, kada je došlo do nemilog događaja, oni su iz kuće osumnjičene začuli vrisku njenog sina, a nedugo zatim ona je tražila pomoć da povređeno dete preveze do bolnice. Tamo je kazala da se dečak sam povredio, ali je medicinsko osoblje zbog dečakovih povreda pozvalo policiju.

Odmah su im bile sumnjive tvrdnje majke, pa je privedena, a ubrzo i osumnjičena za pokušaj ubistva sina. Iz policije su saopštili da je osumnjičena procesuirana i uz pomoć građana.

 

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Kviz: Soba sreće
22:00 Parovi - Vruća stolica
02:30 Parovi - Live