BAR U ŠOKU ZBOG UŽASNOG SAMOUBISTVA: Tinejdžerka (16) otišla s velikog odmora i skočila pod teretni voz!

 

Osoba koja je u utorak poginula pod točkovima voza u Baru je devojčica, učenica drugog razreda Gimnazije "Niko Rolović" J. K. (16).

Devojčica je posle drugog časa otišla iz škole i bacila se pod voz nedaleko od železničke stanice u Baru, a istraga tek treba da utvrdi zašto je to uradila. Vlasti su naložile da se uradi obdukcija, koja će možda rasvetliti ovu tragediju.

- Ne možemo da verujemo. Strašna tragedija. Teško mi je i da pričam. Jeste bila povučena, nije se mnogo družila sa ostalim učenicima iz odeljenja, ali sledeće godine je planirala da nastavi školovanje u Americi. Koliko znam bila je tom planu jako posvećena i prošla je dva kruga testiranja. To ju je usrećilo. Trenirala je odbojku i planirala, ako ode u Ameriku, da tamo u nekom klubu nastavi da se bavi ovim sportom - kaže jedna od profesorki Gimnazije.

Ništa nije ukazivalo na to da bi nešto ovako strašno moglo da se desi. Na malom odmoru, između prvog i drugog časa, J.K. je razgovarala sa drugaricom iz odeljenja oko referata koji su toga dana trebalo da urade iz umetnosti. Školu je napustila posle velikog odmora, nije rekla da se neće vraćati na naredne časove.

J.K. je u drugom razredu imala lošije ocene nego u prethodnom. Upravo takvi rezultati i vidljivija povučenost bili su razlog zbog kojeg je nedavno razgovarala sa pedagogom Gimnazije, na predlog predmetnih profesora. Međutim, njeno ponašanje nije ukazivalo da će tragično okončati svoj mladi život.

Kad je u pitanju vršnjačko druženje, bila je bliskija sa devojkama s kojima je trenirala odbojku, nego sa učenicima iz Gimnazije. Tokom pohađanja osnovne škole J.K. je takođe bila povučeno dete.

ŽIVELA SA OCEM

Roditelji J.K. su razvedeni. Ona je živela sa ocem u Baru, majka u Herceg Novom. Starija sestra studira u Beogradu. Motiv da tragično okonča svoj mladi život još je pod velom tajne. O čemu je razmišljala J. K. tih sat vremena od škole do mesta nesreće, koje nedaće i problemi su je mučili, teško da će se ikada saznati.

Kurir
Foto: Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Parovi - Jutarnja kafica
11:55 Vesti
12:00 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
13:50 Dnevnik
14:10 Parovi
14:30 Serija: Suze moje sestre
15:20 Posle ručka
16:00 Vesti
16:10 Posle ručka - nastavak
17:30 Telemaster
18:10 Glamur
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Upoznajte parove
21:00 Kviz: Soba sreće
22:00 Parovi - Vruća stolica
02:30 Parovi - Live