KOPRIVNIČKI POLICAJCI DOBILI NESVAKIDAŠNJU PRIJAVU: Lopovi razmontirali montažnu kuću za 10 dana, komšije ništa nisu primetile!

 

Nesvakidašnju prijavu dobili su su nedelju koprivnički policajci.

Vlasnik imanja u u Peterancu nedaleko od Koprivnice prijavio je kako mu je nestala kuća!

Prelepa montažna kućica koja je bila u izgradnji, ali skoro završena, ostala je rasformirana gotovo do temelja. Od nje je ostalo malo toga. Lopovi su, prema navodima vlasnika, između 5. i 16. decembra odvojili i odneli ceo krov sa crepom, delove zidova izgrađene od drvene građe. Šteta se procenjuje na 1.500 evra.

Zanimljivo je i kako komšije nisu shvatile o čemu je reč. Komšija sa leve strane je podigao visoku ogradu tako da se ni ne vidi šta se događa u susednom dvorištu.  Sam nije hteo ništa da izjavi, samo tvrdi da nisakim ne želi da ima posla.

Druge komšije nisu bile kod kuća, a nasuprot kuće je veliko skladište i hangar poznatog poljoprivrednika iz Peteranca gde takođe radnici nisu ništa videli.

Po Peterancu među meštanima kruži priča kako je zemljište od prvih vlasnika koji su izgradili kućicu kupio jedan preduzetnik koji se navodno posvađao ili ostao dužan svom partneru i pretpostavljaju da mu je ovaj zbog duga rastavio i odvezao kuću. Ali, ta seoska razmišljanja i ogovaranja koja možda nemaju ni prave veze s istinom sada proveravaju koprivnički policajci.

 

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Sreda
04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
11:10 TOP SHOP
11:30 Kviz: Naslovna strana
11:55 Vesti
11:58 Parovi - Jutarnja kafica
12:55 Vesti
13:05 Parovi - Jutarnja kafica
14:15 Serija: Suze moje sestre
15:15 Posle ručka
17:30 Telemaster
18:05 Serija: Suze moje sestre
19:00 Upoznajte Parove
21:00 Parovi - Nominacije
02:30 Parovi - Live