Izvor:
16.09.2016 u 00:39
0

STRAVIČNA NESREĆA NA NJIVI: Policajca ubio KOMBAJN, mašina mu odsekla obe noge!

Policajac Mileta Mijailović (42) iz mesta Ljubinić kod Obrenovca tragično je preminuo, nakon što mu je u subotu kombajn odsekao obe noge.

Iako je odmah prebačen u Urgentni centar, prvo u Obrenovcu, a onda i u Beogradu, Mileta, koji je bio otac petoro dece, u utorak pre podne podlegao je povredama, prenose beogradski mediji.

U dvorištu porodične kuće Mijailovića juče je, uprkos brojnim rođacima i prijateljima koji su došli da Miletovoj supruzi i deci izraze saučešće, vladala potpuna tišina. Suznih očiju, ali nemi, grlili su Miletove najbliže, svi još uvek u neverici da ga više neće videti.

U najvećem šoku bio je Lazar (14), koji je tog dana s ocem bio na njivi i svim silama se trudio da ga spase.

Prvo smo obišli jednu njivu, ali je suncokret bio vlažan. Otišli smo u drugu… Otac je pokupio glavice suncokreta, želeo je da ih baci u kombajn kada su mu lanci uhvatili trenerku. Rođak koji je upravljao kombajnom ga je odmah isključio. Ja sam počeo da ga vučem, međutim, kombajn je već zahvatio obe noge – promuklim glasom i drhteći priča Lazar, koji je, nakon što je izvukao oca, desetogodišnjeg brata, koji je bio s njima, odneo do komšinica da ne bi gledao jeziv prizor.

Nakon toga, hrabri Lazar je otrčao do kuće, obavestio majku, uzeo kola i dovezao ih do njive. Rođak koji je vozio kombajn prešao je u auto, a mali Lazar je krenuo s njima.

Vozili smo brzo. Otac je bio svestan nekih 15 kilometara. Govorio je: „Ja sam gotov“, a onda je upao u komu – odmahuje glavom Lazar suznih očiju.

Bio je divan čovek, muž i otac. Radio je po ceo dan samo da bi deca imala sve što im treba -dodaje Miletina supruga Silvija.

Ona kaže da je njen muž bio izuzetno cenjen i u brigadnoj policiji na Banovom brdu, gde je radio preko 20 godina.

Bio je hrabar i svi su ga voleli – zaključuje ona tužno, dok je rođaci grle.

HappyTv.rs
Foto: caseih.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter