Izvor:
16.09.2016 u 02:03
0

POTRESNO SVEDOČENJE DRUGARA UTOPLJENIH DEČAKA: Stefan je skočio u vodu da spasi brata i nestao!

Stefan i Nikola Petrović koji su se utopili 11. septembra na Srebrnom jezeru su iza sebe ostavili sestru bliznakinju, Saru, neutešnu majku Sanju i oca Aleksadra. Ostavili su i drugare iz škole “Karađorđe”, fubalere-pionire iz tima sa kojima su kobnog dana odigrali poslednju utakmicu.

Posle utakmice otišli su sa drugarima do Srebrnog jezera gde su iznajmili pedaline.

Svi su ispričali da su se kobnog dana slikali mobilnim telefonima kako preskaču sa jedne pedaline na drugu. Navodno, od direktora su dobili dozvolu da se pola sata prošetaju pored obale, ali im je izričito zabranio da se kupaju. Čim su malo zamakli, neko od njih je predložio da se ipak okupaju. Stefan i Nikola nisu hteli, jer nisu umeli da plivaju, pa su odlučili da iznajme dve pedaline – priča ovaj rođak.

Kada su se otisnuli na jezero, počeli su da se dokazuju skačući sa jedne pedaline na drugu.

Neki su to slikali, kako bi se posle hvalili pred dugarima. Valjda je i Nikola hteo to isto da učini, ali ga je stariji brat upozorio da to ne radi. Nikola je ipak skočio. Okliznuo se i nestao pod vodom. Stefan je odmah skočio u vodu za njim, ali je i on nestao. Jedan dečak je čak u jednom trenutku uhvatio Stefana za ruku, ali nije imao snage da ga zadrži. To dete je sada očajno i niko ne može da mu objasni da nije on kriv što ga nije spasao – kaže on za “Alo!”.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter