Izvor:
28.12.2018 u 08:14
0

UŽAS KOD ŠIBENIKA: Dečaka napao rotvajler!

Jednog dečaka (3) iz Hrvatske je na Božić napao rotvajler kada je s majkom i ocem izlazio iz kafića u centru Ražnja kod Šibenika.

Dečak je završio u bolnici s ranom od ispod desne lopatice. Napad psa je prijavljen policiji, a dečakov otac kaže da istog psa posle napada šetaju bez povoca i brnjice.

"Evo, upravo smo supruga i ja u bolnici kod sina. Nadamo se kako će ga danas otpustiti kući jer je gotova terapija antibiotikom. Velika sreća je što mu nisu probijena pluća jer ga je donekle zaštitila debela zimska odeća", rekao je otac.

Doktori su naveli kako kako pod desnom lopaticom ima veću otvorenu ranu kože i mišića i manju ranu bočno na grudnom košu.

Vlasnik rotvajlera kaže kako je za to odgovorna njegova ženka iste rase.

"To je i nas pogodilo. Imam petoro dece i pet pasa, svako dete ima svog psa. Moj sin od 12 godina i ćerka od 13 bili su u objektu prekoputa tog kafića kada su oni izašli sa svojim psom. Moja ženka rotvajlera krenula je na njihovog psa, ne na dečaka, otrgla se mom sinu koji ju je vodio na povocu. Mislim da se povređeni dečak našao između nje i njihovog psa, na kojeg je krenula", kaže vlasnik protiv koga je policija izdala obavezni prekršajni nalog.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter