Izvor:
28.12.2018 u 08:23
0

EKSPLODIRAO MERCEDES KOD PUPINOVOG MOSTA: Od siline eksplozije oštećeno je još nekoliko automobila!

Policija je blokirala taj deo grada.

Nenad B. (48), koji je više puta osuđivan za teška krivična dela, poginuo je u eksploziji automobila, večeras u 19:45 na uglu ulica Cara Dušana i Novog novosadskog puta, u Zemunu.

U blizini Pupinovog mosta u toku vožnje eksplodirao je mercedes karavan crne boje, a od siline eksplozije oštećeno je još nekoliko automobila koji su se kretali u njegovoj blizini u tom trenutku.

Trenutno nema podataka da je još neko povređen.

Načelnika PU za grad Beograd Milan Stanić u svom saopštenju ovim povodom napisao je:

– U eksploziji je stradala jedna osoba. U pitanju je putničko motorno vozilo marke "mercedes karavan" crne boje – navodi se u saopštenju.

U istom obraćanju Stanića stoji i da je nedaleko od vozila pronađene su beogradske registarske tablice. Na lice mesta upućene su interventne jedinice Zemun i Novi Beograd.

Načelnik Policijske uprave za grad Beograd, Milan Stanić nalazi se na licu mesta.

Ekipa Hitne pomoći je brzo stigla na mesto nesreće i zatekla vozača automobila koji je eksplodirao kako ne daje znake života.

Policija je blokirala taj deo grada.

Izvor: Telegraf
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter