Izvor:
29.12.2018 u 16:26
0

BAHATOST VOZAČA NA BANOVOM BRDU: „Za dlaku“ izbegao da pregazi malu decu na pešačkom!(VIDEO)

Da je bezobrazluk vozača prevazišao sve granice, dokazao je još jedan primer bahatosti i to na Banovom brdu.

Naime, bahati vozač je u Lješkoj ulici ispred osnovne škole, "Filip Kljajić" prošao "kroz prvake" na pešačkom i pritom je trubio.

Zato su se mnogi koji su videli snimak pitali zašto nas čudi što toliko ginemo u saobraćaju. Tviteraši su bili zapanjeni nakon što su odgledali link sa videom, pa su objavili i tablice automobila koji prelazi preko pešačkog.

Pešački prelazi izgleda ne služe da se zahvaljujući njima bezbedno pređe na drugu stranu kolovoza. Čuvene "zebre" mogu poslužiti i kao parking, posebno ukoliko "nećete dugo, samo da kupite nešto". Na društvenim mrežama se često mogu naći fotografije nepropisno parkiranih vozila, jer građani pokušavaju javnom opomenom da reše problem.

Jedina nada je da će neodgovornim građanima, posle "javne", stići i ona druga opomena u vidu predviđene kazne za takvo postupanje u saobraćaju.

Izvor: esspreso.rs
Foto: Twitter/printscreen/@sremac46

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter