Izvor:
31.12.2018 u 12:28
0

ŠESTA ŽRTVA STRAŠNE SAOBRAĆAJNE NESREĆE: Stanje joj se pogoršalo i upala je u komu!

Nadali smo se da će da se oporavi. Bila je stabilno, čak je jedan dan i počela da jede, a onda joj se stanje pogoršalo i upala je u komu – priča Marija Stamenković, unuka Gajtane Stamenković (78) iz Donjeg Međurova koja je sinoć preminula u KC Niš, usled povreda zadobijenih u strašnom sudaru voza i autobusa 21. decembra u Donjem Međurovu kod Niša.

Starica je u udesu zadobila povrede karlice, prelom butne kosti i kontuziju pluća. Nedugo nakon nesreće njeno stanje je stabilizovano, ali je usled teških povreda došlo do komplikacija tako da je sinoć izgubila bitku za život, uprkos maksimalnim naporima niških lekara.

Poslednji put sam je videla 21. decembra ujutru. Prethodno veče nam je bila slava. Ona je krenula do Niša da podigne kartice za prevoz za nju i sestru. Srele smo se na putu do autobuskog stajališta jer sam ja tim autobusom došla sa posla. Pitala me u koliko se autobus okreće i polazi ponovo za Niš, rekla sam joj u 7.15 časova i tada sam je poslednji put videla – priča unuka nastradale žene.

Ona kaže da su rođaci svakodnevno gajili nadu da će Gartana preživeti.

Nije bila životno ugrožena, rekli su da je stanje stabilno. Međutim pre nekoliko dana je upala u komu i posle je krenulo na gore… Žao mi je što je nismo videli od nesreće jer je sve vreme bila u šok sobi. Nadali smo se da će biti prebačena na odeljenje kada joj se stanje popravi i da ćemo je nakon toga posetiti – dodaje unuka Marija Stamenković.

Nastradala žena je bila penzionerka i živela je sa sinom, snajom i dvoje unučadi u porodičnoj kući u Donjem Međurovu. U njenoj porodici kažu da će sahrana verovatno biti u utorak, pošto je potrebno da se obavi obdukcija.

Šesta žrtva strašne nesreće

Gajtana Stamenković (78) je šesta žrtva strašne saobraćajne nesreće do koje je došlo 21. decembra kada je na autobus "Niš ekspresa", na pružnom prelazu u Donjem Međurovu naleteo voz. Na licu mesta poginuli su Bogomir Lazić (75), Aleksa Dimitrijević (15) i Danijela Stanković (48), dok su u Kliničkom centru u Nišu, tokom operacija, preminule i Nataša Janković (42) i Marijana Kocić (16). Teško i lakše povređena su još 33 putnika.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter