Izvor:
02.01.2019 u 14:09
0

GOTOVA POTRAGA, UHAPŠEN PUCAČ SA ADE HUJE: Pucao u mladića ispred restorana, a onda ranio i devojku!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su A. R. (1995) zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju tako što je, juče oko 7 časova ujutru ispred jednog restorana na Adi Huji, hicem iz pištolja teško ranio dvadesetsedmogodišnjeg muškarca, saopštio je MUP.

– Tom prilikom, kako se sumnja, lakše je povređena i dvadesetjednogodišnja devojka koja je bila u društvu ranjenog mladića. Nakon ovog događaja osumnjičeni A. R. naterao je ranjenu devojku da uđe sa njim u automobil i potom su se udaljili u nepoznatom pravcu – piše u saopštenju.

Dodaje se da je A.R. juče popodne, kako se sumnja, ranjenu devojku izbacio iz vozila na Čukaričkoj padini, a ona je potom prevezena u Urgentni centar, gde su joj konstatovane lakše povrede.

Osumnjičenom A. R. određeno je zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter