Izvor:
03.01.2019 u 12:25
0

OTKRILI GA TRAGOVI STOPA: Carinici tražili migrante, a našli radnika železnice koji krijumčari duvan i cigarete!

Carinici su noćas na ulazu graničnog prelaza Preševo zaplenili 40 kilograma rezanog duvana, kao i 500 paklica cigareta makedonskih akciznih markica "Monte Karlo", "Pal Mal" i "LD".

Kako je saopštila Uprava carine, prilikom pregleda teretnog voza, carinici su otkrili tragove ljudskih stopa koji su ih odveli do krijumčarenih cigareta i duvana.

Prekršaj je otkriven oko dva sata posle ponoći, kada je na red za carinsku kontrolu stigao potpuno prazan teretni voz koji saobraća na liniji Skoplje-Niš.

Pregledom svih 27 vagona, nije pronađeno ništa od značaja za carinsku službu, međutim, carinici su primetili sumnjive tragove koji su vodili od voza do kućice sa rampom.

Misleći da su ušli u trag mingrantima, iznenadili su se kada su tamo, umesto ilegalaca, ugledali spornu robu.

Naime, jedan od radnika železnice rekao je da je cigarete i duvan, koje je iz Makedonije poručio za sopstvene potrebe, krišom izneo iz poslednjeg vagona voza, dok su carinici pregledali ostale.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter