Izvor:
18.09.2016 u 01:08
0

DABOVIĆ PRED TUŽILAŠTVOM: Sutra saslušanje brata čuvenih košarkašica!

Crnogorski državljanin Milan Dabović, koji je u petak uhapšen u centru Beograda, sutra će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti o pokretanju istrage i predlogu za određivanje pritvora.

Dabović je uhapšen u petak popodne na Brankovom mostu kada je policija presrela njegov automobil marke "smart", švajcarskih registarskih oznaka. Prilikom pretresa vozila policija je pronašla dva paketa sa belom praškastom materijom za koju se sumnja da je kokain, saopšteno je juče iz MUP-a. Mediji pišu da je kod njega pronađeno 2,4 kilograma kokaina, kao i da je Milan brat košarkašica Milice i Ane Dabović.

Krivičnom prijavom Dabović se tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Tanjug
Foto: Facebook/milanmico.dabovicmd

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter