PRETUŽNE REČI MAJKE MLADIĆA NASTRADALOG U SAOBRAĆAJKI KOD KRUŠEVCA: Na televiziji sam videla da mi je sin mrtav!

 

Mirjana Tamburić, majka Stefana I. koji je nastradao u sudaru automobila i autobusa kod Kruševca, za stravičnu nesreću saznala je putem medija.

Na televiziji sam prvo videla šta se dogodilo, a onda mi je javila ćerka - govori tihim glasom poresena Mirjana Tamburić, majka nastradalog vozača Stefana Ilića.- To je moj sin poginuo, Stefan. Bar da mi se snaja i beba izvuku...

Njen Stefan, dodaje, bio je dobar vozač, ali u ovoj situaiciji, priča, pomoći za njega i sve putnike u kolima, nije bilo.

- Prijatelj priča, išao je autobus direktno na njih, prešao na njihovu, levu stranu.... kaže Mirjana. - Žive u Đunisu, moj sin sa snajom. Trebalo je 24. januara da se porodi. Snaja je domaćica, sin je radio privatno... Čekali su prvo dete...

Telo Mirjaninog sina, Stefana, vatrogasci su satima izvlačili iz smrskanog auta, koji je jutros nešto pre sedam sati imao direktan sudar sa autobusom. ”Fijat” za čijim je volanom bio Stefan kretao se iz pravca Kaonika ka Kruševcu, dok je autobus išao iz suprutnog pravca, tzv. starim putem Kruševac-Niš.

Happytv.rs

Foto: Youtube/Printskrin

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:0 Vesti
14:05 Parovi - Nedeljni ručak
16:40 Čađava mehana
17:30 Telemaster
18:25 Ela Ela Show
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live