Izvor:
10.01.2019 u 16:13
0

JOŠ JEDAN ŠOK SNIMAK NASILJA IZ SRPSKE ŠKOLE: Prvo ga je šutirao u WC, a onda je krenuo da ga tuče u učionici, pa je povikao „Hoćeš da te ubijem sad?“

Snimak iz jedne osnovne škole na kojem se vidi kako jedan učenik šutira drugog dečaka koji leži na podu, dok on viče "nemoj", osvanuo je na društvenim mrežama.

Na snimku se čuje kako se ostali koji su prisustvovali ovog događaju smeju i snimaju mobilnim telefonom. Međutim, nije poznato da li je nastao "iz šale" kako se navodi u komentarima ispod snimka, ili je u pitanju novi slučaj vršnjačkog nasilja.

Navodno je do ovog događaja došlo u jednoj zemunskoj školi, a na snimku se vidi kako jedan dečak obara drugog na pod školskog WC-a i počinje da ga udara.

Nekoliko sekundi kasnije prilazi drugi učenik koji pokušava da ih razdvoji, međutim, nasilnik uspeva da ga odgurne i nastavlja da tuče dečaka koji je i dalje na podu.

U drugom delu istog video snimka vidi se da isti dečak, sada u učionici, pred drugim đacima, ponovo napada žrtvu. U jednom trenutku uzima i stolicu i počinje da viče "Hoćeš da te ubijem sad", dok se u pozadini čuje glas koji govori "Nemoj".

Pojedini korisnici su na Jutjubu, gde je i video objavljen, osudili ovaj nemili događaj, ali bilo je i komentara u kojima je pisalo da je "sve ovo namešteno, kao i da se klinci pretvaraju".

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter