Izvor:
18.09.2016 u 13:40
0

SASLUŠANJE ZORANA MARJANOVIĆA TRAJALO ČETIRI SATA: Policija ZNA da je neko iz porodice UBICA PEVAČICE!

Zoran Marjanović (36) iz Borče ponovo je prekjuče saslušan u policiji u svojstvu građanina kako bi razjasnio neke nedoumice u vezi sa ubistvom njegove supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33), saznaje "Alo!" od dobro obaveštenih izvora.

Marjanović je pozvan kako bi dopunio iskaz i razjasnio neke stvari u vezi sa ubistvom, ali i zbog novih saznanja, do kojih je policija došla u istrazi. U policiji je bio od 17 do 20.30 – kaže izvor našeg lista.

Iako su novinari videli članove njegove porodice ispred zgrade policijske uprave grada Beograda, Zoran Marjanović je za „Alo!” juče demanotovao da je tamo uopšte bio.

Dezinformacija. Ne valja vam izvor – odgovorio nam je Zoran, uz napomenu da ne može da nam se javi jer trenutno snima vokale u studiju.

Istovremeno, dnevni list Kurir tvrdi da je ubica Jelene Marjanović član porodice.

Policijski operativci saopštili su prekjuče Milošu i Vladimiru Marjanoviću da znaju da je neko iz porodice 2. aprila učestvovao u ubistvu pevačice Jelene Krsmanović Marjanović na nasipu u Crvenki, ekskluzivno saznaje Kurir. Međutim, ime ubice nije rečeno svekru i deveru pokojne pevačice.

Alo/Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter