Izvor:
12.01.2019 u 09:54
0

GRIP ODNEO NOVE ŽRTVE: Devojčica iz Zenice se ugušila od kašlja!

Troipogodišnja devojčica iz Orahovice, kod Zenice, prva je žrtva gripa u BiH u ovoj godini.

Direktor Doma zdravlja Zenica Selvedina Sarajlić-Spahić izjavila je da je devojčica bolovala od teške mišićne distrofije i da se u sredu, 9. januara, ugušila od kašlja uzrokovanog gripom.

Spahićeva je istakla da se u ovom slučaju ne radi o grešci roditelja niti zdravstvenih radnika. Nedžada Lužić, samohrana majku umrle devojčice potvrdila je da je devojčica imala grip.

Ističe da je i ranije odlazila lekarima zbog distrofije mišića koju je imala devojčica, a da je u utorak, po odlasku pedijatru, dogovorila da je inhalira u kući, a injekcije su, uz njenu saglasnost, zamenili za sirup.

"Nažalost, njeno stanje se zakomplikovalo u sredu. Došla je Hitna pomoć. Na putu do bolnice devojčica je umrla",a kaže majka. Devojčica je sahranjena prekjuče, na groblju u Orahovici, a ova vest potresla je meštane ovog prigradskog naselja kod Zenice.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter