Izvor:
18.09.2016 u 17:48
0

UŽAS U SOKOBANJI: Učenica propala kroz rupu dubine šest metara, izvlačili je 40 minuta!

Učesnica akcije ''Dan pešačenja u Sokobanji'', devojčica iz Kruševca, inače učenica trećeg razreda Gimnazije, zadobila je prelom rebara i poderotine na leđima kada je u subotu propala kroz rupu u podu kule u Soko Gradu dubine pet do šest metara.

Povređena devojčica prevežena je u sokobanjsku bolnicu, a zatim upućena u klinički centar Niš radi dalje dijagnostike i lečenja.

Akcijom ''Dan pešačenja u Sokobanji'' planirano je da se na stazi 3. obiđe kula u Soko Gradu, a devojčica je propala kroz rupu sa koje je za sada nepoznata osoba uklonila zaštitnu rešetku.

U spasavanju devojčice učestvovala je Gorska služba za spašavanje, vatrogasci, policija, a samo izvlačenje iz rupe koja vodi u podzemnu prostoriju kule, prepunu kamenja, trajalo je oko 40 minuta.

Kola hitne pomoći zbog strmog terena čekala su na lokaciji Lepterija, a samo spuštanje povređene devojčice do njih trajalo je dvadesetak minuta.

Učesnica ''Dana pešačenja u Sokobanji'', kažu nadležni, mogla je zhadobiti mnogo veće povrede. Njeno stanje je za sada stabilno.

Blic
Foto: Youtoube Printscreen/Radio Magnum

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter