Izvor:
14.01.2019 u 18:34
0

CARINICIMA PRIJAVIO TA PEĆ: U autobusu pronašli rendgen i sto za hirurške intervenicije nad životinjama!

Krijumčari su pokušali da preko granice prenesu rendgen uređaj i sto za hirurške intervencije nad životinjama navodeći da je reč o TA peći i vitrini, saopštila je Uprava carine. Carinici su spornu robu otkrili u petak, 11. januara, u autobusu na liniji Kladovo-Beč prilikom prilikom redovne granične kontrole.

– Nakon što su carinici otkrili neprijavljenu robu u prtljažniku, 56-godišnji vozač autobusa iz Negotina je rekao da je reč o TA peći i vitrini koje je poneo za prijatelja – navodi se u saopštenju carine.

Pregledom robe ustanovljeno je da se radi o rasklopljenom polovnom rentgen aparatu marke Simens i pratećoj opremi, kao i operacionom stolu za životinje, o čemu vozač navodno ništa nije znao, jer je robu prevozio na nagovor prijatelja iz Beča, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter