Izvor:
19.09.2016 u 15:12
0

SESTRAMA DABOVIĆ ŠIPTARI PRETE SMRĆU: Brat košarkašica NIJE NI PISNUO tokom saslušanja!

Uhapšeni Milan Dabović (29) iz Herceg Novog, rođeni brat proslavljenih košarkašica Milice i Ane Dabović, nije želeo da odgovori ni na jedno pitanje tužioca tokom saslušanja u okviru istrage! On je zanemeo o kokainu koji je posedovao jer bi u suprotnom njegova porodica postala meta osvete narko-bosova! Milan Dabović je u petak uhapšen u centru Beograda sa 2,37 kilograma kokaina.

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana crnogorskom državljaninu Milanu Daboviću koji je u petak uhapšen sa većom količinom kokaina u centru Beograda, a tužilaštvo je protiv njega pokrenulo istragu.

Sudija za prethodni postupak odredio je pritvor Daboviću zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo, saopšteno je danas iz suda.

Dabović je juče bio priveden na saslušanje u Više javno tužilastvo gde se branio ćutanjem, odnosno iskoristio svoje pravo da ne iznosi odbranu, rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana Sekulić.

Tanjug/Kurir
Foto: Facebook/milanmico.dabovicmd

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter