Izvor:
19.09.2016 u 17:44
0

TRAGEDIJA: Upucana jedna od NAJKONTROVERZNIJIH LIČNOSTI koja je kročila u vilu Parova!

Ispred porodične kuće u Aranđelovcu, juče je upucan Miloš Obrenović, poznatiji kao Miloš Frankfurt koji je dolazio u goste u rijaliti ,,Parovi''.

Bio sam na ulici ispred kuće i došao je automobil sa zatamljenim staklima i neko je ispalio nekoliko metaka, a jedan me je pogodio u potkolenicu. Odmah sam ušao u kuću i pozvao Hitnu pomoć. Odvezli su me u bolnicu u Aranđelovac i ušili mi ranu. To je sve što želim da kažem. Ništa više ne želim da pričam– rekao je Miloš, koji je novinarima beogradskih medija kojima je spustio slušalicu kada su ga pitali da li je slučaj prijavio policiji.

Naime, on je 2004. odine osuđen na devet godina zatvora zbog teškog ubista. U zatvoru je proveo pet godina i devet meseci, pa je deportovan u Srbiju, a kada se vratio, izazvao je saobraćajnu nesreću u kojoj je jedan čovek izgubio život, zbog čega je u Zabeli proveio još dve godine zatvora.

Ja nisam profesionalni ubica, nego sam se branio. Bio sam u zatvoru u Nemačkojod 2004. do 2010. jer sam ubio čoveka koji nam je dugovao pare. Ubio sam ga iz nehata. Za to delo sam dobio devet godina. Odležao sam pet godina i devet meseci u Nemačkoj i zatim sam se vratio u Srbiju 2010. godine – ispričao je Miloš.

Izvor: Telegraf, HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter