Izvor:
03.02.2019 u 09:36
0

ALBANSKA POLICIJA SAOPŠTILA: Uhapšene 32 osobe zbog sumnje da su izdavale lažna dokumenta!

Albanska policija saopštila je juče da je uhapsila 32 osobe zbog sumnje da su izdavale lažna dokumenta kako bi pomogle ljudima da ilegalno putuju u zemlje zapadne Evrope, kao i u Britaniju, SAD i Kanadu.

U saopštenju se navodi da je među uhapšenima i jedan pogranični policajac, dok se za četvoro osumnjičenih još traga.

Policija je, uz to, zaplenila četiri radionice sa opremom za izradu lažnih dokumenata za krijumčarenje ljudi preko Albanije, Crne Gore, Italije, Grčke, Francuske ili Norveške.

U saopštenju se navodi i da su migranti plaćali 13.000 dolara za odlazak u Britaniju i 23.000 dolara za prebacivanje do SAD ili Kanade.

Operacija, pod šifrovanim nazivom "Pogrešan put" (Wrong Path), nadovezana je na operaciju raskrinkavanja koja je sprovedena prošle godine, a u kojoj je policija uhapsila devet Albanaca.

Albanski građani mogu da putuju u većinu zemalja članica EU bez viza, ali su im potrebne vize za odlazak u Britaniju, SAD ili Kanadu, napominje američka agencija.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/prnt/@aa_balkans

Izvor: tanjug
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter