Izvor:
22.09.2016 u 16:13
0

DETALJI TRAGEDIJE U SBOTICI: Majka umiruću ćerku nosila na rukama!

Devojčica M. B. (7) preminula je juče nakon pada sa petog sprata višespratnice u Bajnatskoj ulici u subotičkom naselju Prozivka.

Tragedija se dogodila posle 12 časova, a nakon pada devojčica je bila živa, ali je od zadobijenih povreda i pored skoro pedesetominutne borbe lekarske ekipe preminula u Opštoj bolnici u Subotici.

Komšije kažu da je majka telo nesrećne devojčice od mesta pada na rukama donela do ulaza.

Komšije su mi pričale da je majka devojčicu na rukama donela do ulaza i da su tamo čekali Hitnu pomoć.

Navodno je davala znake života i verovali su da će preživati jer je pad ublažilo drvo koje se nalazi pored zgrade. Nažalost, desilo se najgore, svi smo u šoku i molim vas nemojte ulaziti u zgradu, ne znamo ništa više – rekla je stanarka zgrade.

Jedna od komšinica ispričala je da je majka čula tup udarac u trenutku kada je njeno dete palo sa terase.

Potražila je ćerku u stanu i tek kada je videla da je nigde nema, pogledala je sa terase. Nemamo reči, ovo je nešto najstrašnije što sam ikada čula. Siroto dete, ali siroti i roditelji – dodaje komšinica.

U subotičkoj policiji potvrđeno je da se dogodila tragedija, da je o svemu odmah bilo obavešteno tužilaštvo.

Viđala sam devojčicu u prolazu, iz viđenja znam i roditelje i ne znam šta bih drugo rekao osim da je ovo šok za sve nas. Mnogo nam je žao, velika tragedija. Ne daj, bože, nikome – uznemireno nam je rekao jedan od stanara.

Telo sedmogodišnje M. B. danas će biti prevezeno u Novi Sad, gde će biti urađena obdukcija.

Devojčica je pohađala prvi razred OŠ „Sonja Marinković“, a za njene roditelje, porodicu Bunić, komšije imaju samo reči hvale i opisuju ih kao dobre ljude koji su vredni radnici u subotičkoj privrednoj zoni „Mali Bajmok“.

Izvor:Alo
Foto:News Executive

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter