Izvor:
11.02.2019 u 20:43
0

ŠOK I NEVERICA U ZGRADI U KOJOJ JE ZVERSKI UBIJEN MILOŠ MILEUSNIĆ: Pocepana umrlica i razbijeno staklo! „Ništa vam nije sveto!“

Mesto na kom su prijatelji palili sveće i ostavljali cveće za brutalno ubijenog studenta Miloša Mileusnića, koga je zverski ubio „ubica s Fejsbuka“ Neđeljko Đurović, prethodnih dana je oskrnavljeno, a umesto umrlice stanari su na vratima zatekli razbijeno staklo.

Ove informacije pojavile su se na Fejsbuk grupi Pravda za Miloša, na kojoj su njegovi prijatelji pokrenuli i peticiju da Neđeljko Đurović, koji je osumnjičen da je ubio studenta iz Čačka, dobije doživotnu robiju.

– Ovo je mesto gde je stajala Miloševa umrlica zajedno sa cvećem i svećama koje su palili mnogi drugari, poznanici! Umesto toga sada stoji jedno razbijeno staklo! U razgovoru sa stanarima zgrade utvrđeno je da su i oni palili sveće, i da niko od stanara zgrade nije odgovoran za ovo – napisano je na ovoj grupi.

Administratori stranice za ovakav čin optužili su ljude bliske osumnjičenom Đuroviću.

– Bliski ljudi ubice se ne smiruju! Ovo je jedna velika sramota koja mora da se zaustavi! Ljudi, čemu ovolika mržnja i bes? Gde će vam duša?! Ako je uopšte imate! Oteo je jedan mlad život bez ikakvog razloga!! Ništa vam nije sveto! – napisali su gnevni prijatelji, dodavši da će ih ovo naterati da izdrže u zahtevanju maksimalne kazne.

Kurir
Foto:Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter