Izvor:
17.02.2019 u 13:05
0

SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ U ŠOKU ZBOG ŠABANOVE SMRTI: Cela porodica i ja smo zanemeli!

Svetlana Ceca Ražnatović oprostila se od svog kolege Šabana Šaulića, koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

Brojne kolege i prijatelji izjavili su saučešće njegovoj porodici.

Ne znam šta da kažem, u šoku sam, pretužna sam. Cela porodica i ja smo zanemeli, ovo je tragična vest. Saučešće porodici Šaulić. Pevač kao što je Šaban treba da počiva u ,,Aleji velikana" – rekla je Ceca, koja je veoma potresena zbog smrti kolege.

Đanijeva supruga Slađa

Molim? Šta kažete? Nemojte da se šalite sa mnom. Zašto mi to radite? Ko je bre umro? Kako? Neee! Kažite da to nije istina – rekla je Slađa, zaplakala i dodala:

Kako ću mom Đaniju to da kazem? On je sad u avionu, ništa ne zna. Šaban mu je bio kao otac. Kako će on to podneti?

Mira Škorić

Jao majko mila! O, bože! Šta je ovo? Šta se to desilo? Izvini, ne mogu da pričam. Šokirana sam – rekla je pevačica.

Dragan Kojić Keba

Juče sam se izljubio s njim – rekao je Keba, zaplakao i spustio slušalicu.

Nada Topčagić

Šta da kažem? Prva komšinica je uletela kod nas i rekla nam, a onda sam se čula sa Vladom Perovićem i potvrdio mi je. Ne mogu da verujem, mozak mi je proključao. Ode naše božanstvo, ode naše estradno carstvo. Sada je sve završeno! Neka mu je laka crna zemlja. Mučenik je toliko radio, tolike kilometre prešao, spavao je s mikrofonom. Niko ga nije mrzeo, niko nema za njega i njegovu porodicu da kaze jednu ružnu rec. Svi smo počinjali s njim, za sve nas je bio Bog – rekla je Nada.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter