Izvor:
18.02.2019 u 08:42
0

PIJANI NEMAC PREBACUJE KRIVICU NA AUTO ŠABANA ŠAULIĆA: Vozač „seata“ je izgubio kontrolu nad vozilom, nisam mogao da izbegnem prepreku, pa sam otpozadi udario u njih!

Vozač "mazde" koji je izazvao udes u kome je poginuo pevač Šaban Šaulić, prvo je policiji tvrdio da je "seat" u kome se nalazio pevač zapravo izazvao udes, piše nemački sajt Iz.de.

Tridesetčetvorogodišnji vozač "mazde" koji je bio u alkoholisanom stanju i vozio bez dozvole tvrdio je da je vozač "seata" izgubio kontrolu nad vozilom, te da on "nije mogao da izbegne prepreku, pa je otpozadi udario u njih".

Pri snažnom udaru, pišu nemački mediji, prtljažnik malog belog automobila "izgužvao se kao harmonika, sve do zadnjeg sedišta". Oba vozila su naglo skrenula udesno sa koloseka i zaustavila se jedno naspram drugog nakon što su udarila u bankinu između suprotnih traka.

Istraga je, međutim, dokazala ko je kriv, i da je to 34-godišnji muškarac iz Gitersloa svojom “mazdom 6” naleteo na vozilo “seat ibica” iz Ofenbaha, koje se kretalo ispred njega, i da su vozila tek nakon toga skrenula sa trake i udarila u bankinu, prenosi dalje lz.de. Šaban Šaulić, koji se nalazio na mestu suvouzača u "seatu" poginuo je, dok su njegov vozač i treći putnik povređeni.

Istraga je pokazala da je 34-godišnji muškarac iz Gitersloa bio pod jakim dejstvom alkohola i da nije imao vozačku dozvolu. Vozaču “mazde” je izvađena krv, a oba vozila su zaplenjena za potrebe istrage.

Osim tragično nastradalog pevača, u kolima su bili vozač i kum Šabana Šaulića, Sloba Stojadinović koji ga inače stalno prati na nastupima.

Stravična nesreća se u dogodila juče ujutro oko 6.50 na putu A2 u pravcu Dortmunda.

Na mestu nesreće uočljivi su jezivi prizori. Karoserije oba automobila su potpuno uništene, stakla polupana, a vozila gotovo neprepoznatljiva.

Za vreme trajanja ispitivanja nesreće, autoput A2 u pravcu Dortmunda bio je privremeno zatvoren na pet sati.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter