Izvor:
19.02.2019 u 07:23
0

POGINUO 21-GODIŠNJI MLADIĆ: Krenuo u provod sa drugarima, ali smrt se isprečila na putu!

Dario M. (21) iz sela Mala Bosna, mladić koji je preminuo u subotu od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći na zaobilaznom putu Subotica – Palić, bio je miljenik mnogih meštana i Subotičana.

Dario je sedeo na mestu suvozača u "bmv-u 320" svog prijatelja Luke G. (27) koji je povređen u udesu, ali nije životno ugrožen. Vozilom je iz pravca auto-puta prema gradu upravljao Luka, ali još uvek nije poznato zbog čega je automobil sleteo sa puta i prevrnuo se.

– Luka je njegov drugar iz sela. On je sada stabilno, ali je pod sedativima. Jako je potresen. Dario je bio učenik Srednje tehničke škole u Subotici. Ne znamo da li je negde radio. Svi smo u šoku. Ovo je težak udarac za porodicu i sve njihove poznanike. Otac je bolestan. Imaju i mlađeg sina, ali Darievu smrt teško da će moći ikada da prihvate. Tog mladića smo svi voleli – kažu poznanici porodice.

Telo nastradalog mladića se po naredbi Osnovnog javnom tužilaštva nalazi u Novom Sadu na obdukciji, nakon koje će biti organizovana sahrana.

Prema nezvaničnim informacijama mladići iz Male Bosne su bili u noćnom provodu i vraćali su se kući. Na deonici puta koja vodi od pravoslavno – katoličkog svetišta "Vodice – Bunarić" prema isključenju za Palić, odnosno petlji "Istok" auto-puta E-75, automobil je sleteo u njivu i isprevrtao se.

Hitna pomoć je na licu mesta konstatovala smrt Daria M., dok je Luka G. prevežen u Opštu bolnicu Subotica.

Istragom će biti utvrđeno da li je vozač konzumirao alkohol i da li je brzina kojom je upravljao automobilom bila prilagođena.

Na društvenim mrežama porodični prijatelji upućuju ocu saučešće, a na lokalnim sajtovima sugrađani nastradalog mladića pišu da im je bio posebno drag.

– Odrastao sam sa njegovim ocem i mogu reći samo pohvalno za roditelje, kao i za decu – napisao je jedan Subotičanin uz apel da niko ne treba da spekuliše o urocima i ostavlja "bezobrazne poruke jer povređuju Darievog mlađeg brata koji je izgubio sve drago i sveto u svom životu, majku koja nema zamenu za svog mezimca i bolesnog oca koji suzu za suzom niže od danas pa dok je živ zbog rane koju nikada neće zalečiti".

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter