Izvor:
19.02.2019 u 07:48
0

POLICIJA STALA NA PUT PIROMANIMA: Uhapšeni za paljenje automobila direktora bolnice u Ćupriji!

Policijska uprava u Jagodini saopštila je da su uhapšeni L. Š (22) i G. J (22) iz Ćuprije, za koje se sumnja, da su u noći između 6. i 7. februara, zapalili automobili u dvorištu porodične kuće direktora Opšte bolnice u Ćupriji.

Uhapšeni su "zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo izazivanja opšte opasnosti", a kod L.Š. je pronađena i "manja količina marihuane" i osumnjičen je i za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga".

U saopštenju se navodi da je "L.Š u noći između 6. i 7.februara, zapaljivom tečnošću polio automobil marke Hjundai, vlasništvo 58-godišnje žene a potom ga zapalio. U požaru nije bilo povređenih, a automobil je upotpunosti izgoreo".

"G.J se sumnjiči da je L.Š dovezao do porodične kuće ispred koje je bio parkiran Hjundai, sačekao ga dok je, kako se sumnja, podmetnuo požar, a potom ga odvezao", mavela je policija u ponedeljak u saopštenju.

"Policija je, prilikom pretresa stana koji koristi L.Š pronašla manju količinu marihuane, te je osumnjičen i za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga".

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnim tužilaštvima. Hapšenje su obavili pripadnici MUP u Ćupriji.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter