Izvor:
23.02.2019 u 10:56
0

KRAGUJEVAC: Uhapšen zbog četiri pljačke i oružja!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su M. M. (1980) iz okoline tog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio četiri razbojništva i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Kako je saopštila Policijska uprava u Kragujevcu, sumnja se da je on od 14. januara do 20. februara ove godine na području Kragujevca, maskiran fantomkom, ušao u dve prodavnice, poslovni prostor i apoteku i uz pretnju oružjem od zaposlenih oteo ukupno oko 300.000 dinara.

Policija je prilikom pretresa kuće u kojoj osumnjičeni boravi pronašla dve puške, 100 komada malokalibarske municije, fantomku, kao i odeću za koju se sumnja da je koristio prilikom razbojništava.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter