Izvor:
23.09.2016 u 23:47
0

DA LI JE ZORAN MARJUANOVIĆ TUKAO JELENU? Na snimku od 4 meseca pre njene smrti, Jelena SVA U MODRICAMA! (VIDEO)

Ni šest meseci od brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović Krsmanović se ne zna ko je izvršilac ovog zločina. Na Fejsbuku se pojavio snimak sa slave Marjanovića 4 meseca pre ubistva.

Na videu koji je objavio njihov kum, vidi se kako pevačica poptuno ozbiljnog lica služi goste dok kuma i svekrva igraju.

Međutim, još jedan detalj je svima zapao za oko, a to je crvena fleka nalik na modricu na Jeleninom licu.

Podsetimo, Jelena Marjanović nestala je 2. aprila kada je krenula na trčanje sa suprugom i ćerkicom (5), odnosno kad su se razdvojili na nasipu u Borči.

Njeno telo pronađeno je dan kasnije na istom mestu gde je i nestala.

– Ne, Zoran je nije tukao. Ja sam bila na tvoj slavi i to do kraja i sve je bilo naj naj naj. A što se tiče Zorana, ja nikad nisam primerila ni povišen ton. Da je ona imala neke probleme, rekla bi mi. A ne bi ona to ni trpela. Videla sam ja tu modricu, ali mi nije palo na pamet, pa bila je to velika slava i puno rada je tu bilo – izjavila je pevačica.

Video možete pogledati ovde – https://www.facebook.com/ivica.ajdarevic.9/videos/1629512177311418/

Kurir
Foto: Facebook/JelenaJecaKrsmanovicOfficial

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter