Izvor:
23.02.2019 u 18:58
0

SNAŽNI UDARI VETROVA U ITALIJI: Najmanje tri osobe nastradale!

Najmanje tri osobe nastradale su danas u Italiji od posledica snažnih udara vetrova koji su izazvali obaranje drveća i zidova.

Jaka bura koja duva i na hrvatskoj obali Jadrana izazvala je oštećenja automobila, pucanje prozora i poremećaje u saobraćaju, prenosi AP.

Hrvatski meteorološki zavod saopštio je da su udari vetra u Splitu dostigli 191 kilometara na čas.

Italijanska novinska agencija ANSA prenela je da je zbog snažnih udara vetrova oboren zid na jednom imanju kod Frosinonea u centralnoj Italiji kada su nastradala dvojica starijih muškaraca.

Državna televizija RAI News 24 javila je da je jedan vozač poginuo kada se na njegov automobil obrušilo drve u predgrađu Rima.

Zbog jakog vetra kod Barija nasukao se turski teretni brod, a nemirno more ometa napore tegljača da ga oslobode, saopštile su vlasti ove luke na Jadranu.

Zbog jakog vetra otkazani su trajekti do Kaprija, Iskije i Liparska ostrva gde je sneg prekrio vulkan Stromboli.

U okolini Napulja povređeni su jedna žena i njena ćerka kada je drvo palo na njih.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter