Izvor:
25.09.2016 u 03:37
0

ISTRAGA ELITNE PROSTITUCIJE: Najjačem balkanskom makrou, Slobodanu D. klijente za seks pronalazila POZNATA FITNES ŠAMPIONKA!

Pojavili su se novi detalji lanca prostitucije koji je u Zagrebu vodio jedan od najjačih balkanskih makroa, Slobodan Dubajić, poznatiji kao Dabi. Pružanje seksualnih usluga u stanu u Novom Zagrebu, Dabi je, kako sumnjaju inspektori, organizovao u martu ove godine.

Čim je do policije stigla informacija, Dabijev biznis je stavljen pod nadzor. Tajno je praćen svaki njegov korak, snimani su njegovi brojni kontakti. Saznalo se tako da mu je djevojke koje su pružale seksualne usluge pronalazila poznata zagrebačka fitnes instruktorka, koja je, međutim, već više puta osuđivana zbog učestvovanja u prostituciji.

Ona i njena pomagačica pronalazile su i klijente za djevojke (iz Srbije, Bosne, Hrvatske) pa su zajedno s Dabijem dijelile novac.

Pod sumnjom da je Dubajiću osiguravao klijenete našao se i zagrebački preduzetnik koji se inače bavi prodajom nekretnina. Nedavno je i sklopio jedan izrazito unosan posao u tom sektoru s ulagačima iz Kine.

Partneri su uspješnu saradnju odlučili da proslave u društvu Dabijevih prostitutki, koje, međutim, kako su se kasnije požalile svom makrou, tim druženjem baš i nisu bile zadovoljne.

Na popisu klijenata koji su inspektori pronašli kada su upali u Dubajićev stan nalazio se i poznati ugostitelj iz okoline Zagreba. Dabi seksualne usluge svojih djevojaka nije oglašavao na internetu, niti putem oglasa, jer je među onima koji traže društvo prostitutki jednostavno doći do njegovog telefonskog broja i dogovoriti susret. Zna se i da su Dabijeve cure uvijek vrlo dotjerane, jer su mahom i puno mlađe od onih koje se inače pojavljuju na tom tržištu.

Međutim, ovoga puta zarada organizatora, barem prema dokazima kojima se za sada raspolaže,nije bila toliko značajna kao u ranijim periodima kada je Dubajić uspjevao u dvije godine da ostvari i do dva miliona nezakonite dobiti. Sada je za tri mjeseca zaradio tek nešto više od hiljadu evra, koliko je, kao svoj dio dobila i fitnes instruktorka s kojom je sarađivao.

Telegraf
Foto: Press.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter