Izvor:
07.03.2019 u 20:59
0

NOVI DETALJI U ISTRAZI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Svedok video muškarca i ženu kako silaze sa nasipa!

Dopunsko veštačenje mobilnih telefona svedoka u slučaju ubistva pevačice Jelene Krsmanović ukazalo je na mogućnost da se biciklista nalazio u blizini mesta zločina.

Naime, kako saznajemo, veštak koji je radio na dopunskom prostorno-vremenskom veštačenju mobilnih telefona, kako članova porodice Marjanović tako i ubijene Jelene i svedoka koji su, navodno, bili nedaleko od mesta ubistva pevačice Jelene Krsmanović Marjanović ukazao je na nove detalje u istrazi ovog ubistva.

Prema informacijama do kojih smo došli, veštačenje je ukazalo na to da je biciklista M. R., koji je na saslušanju u tužilaštvu rekao da je prolazio pored nasipa u vreme koje je prema optužnici označeno kao vreme ubistva Jelene, te da je video muškarca i ženu kako silaze sa nasipa, zaista mogao da vidi Jelenu i njenog ubicu svega nekoliko minuta pre nego što je pevačica brutalno ubijena.

Ovaj čovek je na osnovu detalja iz optužnice u kojoj se nalazi njegov iskaz dat u tužilaštvu, ispričao da je u periodu između 17.05 i 17.10h, 2. aprila 2016. godine video muškarca i ženu kako se spuštaju niz nasip.

Prema njegovom opisu, muškarac je na sebi imao tamnije maskirane pantalone, dvobojne – zelene i crne, a gore je imao jaknu srednje dužine.

Prilikom spuštanja niz nasip, kako je rekao, muškarac mu je bio okrenut licem, te nije mogao da vidi kakvu je kosu imao.

Kako je naveo, iza muškarca je išla ženska osoba, tamnije kose. Prema njegovim rečima, oni su se nalazili na metar i po do dva jedno iza drugog. Takođe, on je naveo da kada je video muškarca i ženu, sa njima nije bilo nikog drugog, a pogotovu ne dete.

Ovo dopunsko veštačenje mobilnih telefona, uključujući i svedoke, zatražio je Apelacioni sud nakon što je ukinuo optužnicu protiv Zorana Marjanovića.

Uz obrazloženje, Apelacioni sud je naveo da je potrebno da se razjasne pojedine činjenice kako optužnica ne bi bila dvosmislena i unosila zabunu.

Veštačenje starosti Jelenine krvi na zadnjem sedištu porodičnog "mercedesa" još uvek nije gotovo.

Pevačica Jelena Krsmanović ubijena je 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči. Njeno beživotno telo pronađeno je dan kasnije.

Skoro godinu i po dana trajala je istraga pre nego što je u ovom slučaju palo hapšenje, i to njenog supruga Zorana Marjanovića, osumnjičenog za teško ubistvo. On je uhapšen 15. septembra 2017. godine i u pritvoru je proveo skoro 10 meseci.

Apelacioni sud: "Optužnica nejasna"

Protiv Zorana Marjanovića je Više javno tužilaštvo u razmaku od samo četiri meseca podiglo dve optužnice za teško ubistvo supruge – prvu u februaru 2018, a drugu u junu.

Ipak, nijedna od te dve nije bila, prema stavu sudova, u potpunosti jasna. Tako je procenio najpre Viši, a potom i Apelacioni sud, pa je u oba slučaja naložena njihova dopuna, kako su naveli, "radi boljeg razjanšnjenja stanja stvari".

Izvor: Blic
Foto: Facebook / Zoran Marjanović

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter