Izvor:
15.03.2019 u 21:33
0

UKLETA ZGRADA! Devet godine od tragične smrti Ksenije Pajčin! Neutešni svi koji su je poznavali!

Devet godina od smrti Ksenije Pajčin navršava se 16. marta ove godine, a komšije iz zgrade u kojoj je živela kažu da i dalje ne mogu da se oporave od tragedije.

Kako se navodi, stan u kojem je preminula prodat je stranim državljanima, a zgrada se zbog nemilog događaja smatrala ukletom.

Na ulazu, pred datum tuge, ispred zgrade osvanula je potresna poruka ostavljena uz belu ružu.

– Nikada te neću zaboraviti… Gde god da si… Tvoj– piše na ceduljici.

Podsetimo, pevačica Ksenija Pajčin uspešnu karijeru započela je igrajući po klubovima, a zatim je postala glanica sastava "Dak". Posle toga, uplovila je u solo vode.

Brata rukometaša Petra Kapisode, Filipa, upoznala je na moru. Tvrdila je javno da je niko nikada nije voleo kao on, kao i da je poznaje bolje nego što poznaje samu sebe.

Kako je pisano u vreme strašnog događaja, on je držao pištolj na Ksenijinom čelu pre nego što je ispalio smrtonosni hitac, a tragovi baruta na njenim rukama ukazivali su na to da je pevačica pokušala da odgurne pištolj. Nakon prvog pucnja, stavio je cev sebi u usta i povukao obarač.

Beživotna tela pronašla je Ksenijina majka Ljubica.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter