Izvor:
22.03.2019 u 17:49
0

VERNICI U ŠOKU: Sveštenik izboden tokom mise u Kanadi!

Katolički sveštenik izboden je pred desetinama zapanjenih vernika tokom jutarnje mise u crkvi Svetog Josipa u Montrealu u Kanadi.

Policija u Montrealu saopštila je da je nakon poziva jutros oko 8:40 po lokalnom vremenu izašla na lice mesta, a da je obezbeđenje osumnjičenog muškarca za ovaj napad već savladalo i zadržalo, prenosi AP.

U izveštaju policije se navodi da je napadnuti sveštenik Klod Gro pretrpeo lakše povrede gornjeg dela tela i da je odveden u bolnicu.

Napadač je potrčao prema svešteniku tokom mise, prišavši mu s leđa, napao ga je oštrim predmetom, a ceo događaj je zabeležen kamerom, saopštili su iz policije.

Napadač je uhapšen i trebalo bi da bude saslušan u toku dana, a za sada nisu poznati motivi ovog napada, prenosi agencija.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter