Izvor:
27.03.2019 u 21:17
0

JEZIVA TORTURA NAD BEOGRADSKOM ADVOKATICOM: 12 sati me je držao zaključanu, udarao mi je glavu o kuhinjske delove!

Beogradska advokatica Emilija Petrović pretrpela je užasnu torturu za koju tvrdi da je od kolege V. S., koji ju je, prema njenim rečima, 12 sati držao zaključanu u njenom stanu, zverski je pretukao i pokrao.

U potresnoj ispovesti advokatica Emilija Petrović govori o odnosu sa V. S. , kao i o tome šta je prethodilo stravičnom nasilju. Petrovićeva je dostavila i svoju izjavu koju je dala u policijskoj stanici, izveštaje lekara Urgentog centra, rešenje Trećeg osnovnog suda u Beogradu o privremenoj zabrani prilaska, kao i poruke iz svog telefona koje joj je V. S. slao.

Naime, Petrovićeva govori da V. S. poznaje više od deset godina, a da su se upoznali preko kolega.

Prošle godine na jednom putovanju bili su desetak dana u emotivnoj vezi. Nakon putovanja je, nastavlja, došlo do prekida emotivne veze, međutim, njih dvoje ostali su u kontaktu. Devet meseci kasnije, s obzirom na to da se Emilija bavi privrednim pravom, a V. S. krivicom, kako kaže, predložila ga je prijatelju koji je u pritvoru.

– Pre nekih mesec dana imao je običaj da me zove u dva-tri sata posle ponoći, da mi govori da se nalazi u blizini i da želi da razgovaramo o našem bivšem emotivnom odnosu. Uz to, svađali smo se i oko tog predmeta, jer je on počeo iz istog da me isključuje, a u koji je moj prijatelj tražio da budem uključena – kaže Petrovićeva.

Kako je ispričala, svađa je kulminirala pre desetak dana nakon čega je Emilija pozvala kolegu u svoj stan da bi, kako je ispričala i u policiji, raščistili i emotivne i poslovne odnose.

– Došao je kod mene oko 20 sati u pripitom stanju. Normalno smo pričali neko vreme, pili smo kafu i vino. U jednom trenutku je to preraslo u svađu i on mi je rekao: "Je*ao ti pas mater", a ja sam njemu odgovorila: "I tebi ćerku" i to je bio okidač. Tada mi je udario prvi šamar nakon čega me je grlio i govorio mi kako me mnogo voli. Krenula sam po telefon, međutim, on mi je stegao ruke oko struka, uzeo ga, zaključao stan i sakrio ključeve – kaže Petrovićeva.

Kako dodaje, agonija je trajala celu noć. Za to vreme, V. S. je popio pet flaša vina, dok je ona popila jednu.

– Udarao mi je glavu o kuhinjske delove. Oko sedam-osam sati ujutru setila sam se fiksnog telefona. Kada je otišao do toaleta, pozvala sam policiju. Izašao je i video me kako telefoniram, međutim, tada nije smeo da reaguje i policija je ubrzo došla u stan – kaže Petrovićeva.

Kako dodaje, u tom trenutku V. S. nije želela da prijavi jer je njegovoj ćerci sutradan bio rođendan i plašila se njegove reakcije, a i zbog toga što oseća krivicu.

Odbila je lekarsku pomoć, a V. S. je policija ispratila iz njenog stana.

– Roditeljima se nisam javljala na telefon nakon čega je moj zabrinuti otac odlučio da dođe kod mene. Zatekao me je zgrčenu, kako se tresem – dodaje ona.

Emiliju su odvezli u Urgentni centar, gde su joj konstatovane lakše telesne povrede vrata i ključne kosti, modrice i otekline na glavi.

Postupak protiv V. S. vodi se u Trećem osnovnom sudu u Beogradu. Na predlog zamenika tužioca, a prema rešenju suda, V. S. je za 30 dana produžena hitna mera privremene zabrane da kontaktira i prilazi žrtvi nasilja Emiliji Petrović do 18. aprila.

Nasilnik: Emilija mene proganja

Kako bi dobio komentar o tvrdnjama Petrovićeve, pozvali smo V. S. On je rekao da "ne može da daje izjave jer bi to bio vid komunikacije putem trećeg lica, a nalazi se pod zabranom".

Kaže da Emilija njega proganja i da nemaju emotivni, niti bilo kakav odnos. On je rekao da navodi nisu tačni, ali nije hteo da kaže šta time misli.

V. S. je postavio i pitanje: "Da li znate ko sam ja?".

– Ukoliko objavite bilo koju moju rečenicu osim da nemam komentar, tužiću vas – rekao je V. S.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter