Izvor:
28.09.2016 u 19:11
0

VELJKO DELIBAŠIĆ POSLE PALJENJA SVOG AUTOMOBILA: Evo na koga SUMNJA!

Veljko Delibašić, poznati beogradski advokat ne oglašava se u javnosti povodom paljenja svog automobila, ali je svojim najbližim prijateljima rekao da je dobro i da ne sumnja ni na koga.

Njegov skupoceni džip zapaljen je ispred zgrade u kojoj živi, a policija utvrđuje da li je ovaj napad povezan sa slučajevima u kojima je Delibašić angažovan kao branilac, s obzirom na to da je zastupao neke od najpoznatijih kriminalaca i kontroverznih biznismena. Među njima su i Dobrosav Gavrić, koji je 15. januara 2000. ubio Željka Ražnatovića Arkana, ali i Andrija Drašković, Ćazim Osmani, kao i pripadnika zemunskog klana – Dusana Krsmanovića, ali i Smiljku Mileusnić Adžić, bivšu direktorku "Jugohemije", Novicu Eleka, kojeg je oslobodio za "pljačku veka, i drugi.

U karijeri nije imao mrlja, autor je knjiga: "U kandžama prostitucije", "Suzbijanje opojnih driga sa stanovišta krivičnog prava", "Titula advokat oduzima mi pravo na strah -moje zavrsne reči".

happytv.rs

Foto: Facebook/veljko.delibasic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter