Izvor:
28.09.2016 u 20:04
0

OSTAJE U ZATVORU: Jemstvo Darka Šarića nije karta za slobodu

Sudsko veće Specijalnog suda odbilo je, kao neprihvatljiv zahtev da se Darko Šarić, u nastavku procesa brani sa slobode. Nije dalo rezultate ni to što je Šarić rekao da se dobrovoljno predao i da nema nameru da beži.

Šariću je, u ponedeljak počelo ponovljeno suđenje za šverc 5, 7 tona kokaina, a on je danas prvi put od kako se predao u martu 2014. zatražio od sudskog veća Specijalnog suda da ga pusti na slboodu do pravnosnažnosti presude

Njegov branilac advokat Radoslav Baćović zatražio je od suda da posle dve i po godine, Šarića pusti na slobodu uz jemstvo, čiji iznos nije precizirao. Ukoliko sud ne prihvati taj zahtev, advokat je u Šarićevo ime, kao drugu mogućnost zatražio da on dobije nanogicu i boravi u kućnom pritvoru.

Šarić je od predaje u pritvoru, a osim njega, od 25 optuženih u pritvoru je još Darko Tošić, koji je nedavno izručen iz Holandije.

happytv.rs

foto:prentcreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter