Izvor:
01.04.2019 u 06:38
0

POGINULA JEDNA OD NAJBOGATIJIH RUSKINJA PRILIKOM PADA AVIONA U FRANKFURTU: Njeno bogatstvo procenjuje se na 600 miliona dolara!

Jedna od najbogatijih žena u Rusiji, predsednica odbora direktora i suvlasnica "Grupe S7" Natalija Filjeva, poginula je u nesreći malog aviona koji se srušio juče u Nemačkoj, saopštila je ta ruska kompanija.

Tri osobe, uključujući pilota, poginule su u nesreći malog aviona u blizini Frankfurta, a još dvoje ljudi je poginulo u sudaru jednog vozila s policijskim automobilom koji se kretao ka mestu pada letelice, saopštila je prethodno nemačka policija.

Filjeva (55), čije se bogatstvo procenjuje na 600 miliona dolara, nalazila se u avionu jednomotorcu koji je poleteo iz Francuske, a srušio se dok se približavao malom aerodromu u Egelsbahu, na jugozapadu Nemačke, desetak kilometara južno od Frankfurta.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter