Izvor:
06.05.2016 u 16:14
0

KLUPKO SE ODMOTAVA: Ovo su NAJNOVIJI detalji istrage o JELENINOM UBISTVU

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je početkom aprila, a istraga je i dalje u toku.

I dok policija danonoćno češlja mesto zločina i razgovara sa eventualnim svedocima i tako dolazi do novih teorija, i mediji su rešili da pomognu pa tako Informer nudi čak MILION dinara za informacije oubistvu. Više o tome pogledajte u prilogu Telemastera – OVDE.

Sudeći prema najnovijim detaljima, na garderobi ubijene pevačice – tačnije, na trenerci i na donjem vešu, pronađeni su tragovi DNK i to dve osobe – jedne muške i jedne ženske.

Ubica je najverovatnije manijak koji prilikom ubijanja doživaljava seksualno uzbuđenje – izjava je policijskog psihologa, javlja Informer. U istom izveštaju navodi se i da je ubica najverovatnije imao pomagača.

Po svemu sudeći, Jelenu su ubile dve osobe, jedna je neposredni ubica, a druga pomagač.

Policija pokušava da utvrdi kome pripada pronađena DNK, a dnevni list Srpski Telegraf piše da tužilaštvo trenutno proverava sumnje i da je moguće da je Jelena bila u drugom stanju.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/Jeca VIPPER

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter