Izvor:
09.04.2019 u 07:22
0

BRAZIL: Uhapšeno 10 vojnika koji su pucali u automobil u kome se nalazila nedužna porodica! Ubijena jedna, ranjene dve osobe!

Brazilska vojska saopštila je danas da je uhapšeno 10 vojnika osumnjičenih da su zbog pogrešne informacije pucali u automobil u kome se nalazila nedužna porodica, i tom prilikom ubili jednu, a ranili dve osobe.

Prema navodima brazilske televizijske stanice TV Globo, vojnici su, u zabludi da je u pitanju automobil članova bande koji su nešto ranije pucali na njih, u vozilo ispalili više desetina metaka.

Pripadnici vojnih snaga su optuženi za nepoštovanje pravila službe i njihov slučaj će biti procesuiran od strane vojnog pravosuđa, rekli su iz vojske.

Incident je u prvi plan istakao sve veće učešće vojske u javnoj bezbednosti u Brazilu, gde je nasilje bandi u 2017. godini dovelo do rekordnog broja od 64.000 ubistava.

Kako se navodi, tokom poslednjih nekoliko godina Brazil se oslanjao na to da vojska preuzme red i zakon od slabo obučenih i finansijski slabih policijskih snaga.

Izvor: Tanjug
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter