Izvor:
11.04.2019 u 09:58
0

POKUŠAJ NASILNOG UPADA U KASARNU: Vojnik ranio jednu osobu!

Jutros je u skopskoj kasarni "Goce Delčev" sprečen pokušaj nasilnog upada u krug tog vojnog objekta, saopštilo je Ministarstvo odbrane Severne Makedonije, dodajući da je jedno lice ranjeno.

Vojnik koji je bio na straži, postupajući prema propisanim procedurama, jutros u 2.52 sprečio je pokušaja upada u kasarnu, tako što je više puta verbalno upozorio lice koje je pokušalo da uđe, a nakon toga ispalio je dva metka u vazduhu.

Lice i dalje nije postupalo prema instrukcijama vojnika-stražara, pa je nakon metaka-upozorenja, lice ranjeno od strane vojnika. U skladu s procedurama, on je prebačen u bolnicu – kaže se u saopštenju.

Vojna policija, makedonski MUP i javni tužilac izašli su na mesto događaja i rade na prikupljanju dokaza o rešavanju ovog incidenta.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter