Izvor:
30.09.2016 u 19:12
0

UHAPŠENA ŽENA KOJA JE OPTUŽILA MARJANOVIĆE ZA UBISTVO PEVAČICE? RADA MATIĆ, navodno, PRIVEDENA u policiju s DVOJICOM MUŠKARACA! (VIDEO)

Rada Matić, koja se u javnosti pojavila posle prepiske sa Zoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pevačice Jelene, prema još nepotvrdjenim i nezvaničnim informacijama, uhapšena je sa dvojicom nepoznatih muškaraca.

Ova vest se brzinom svetlosti proširila društvenim mrežama, ali policija se za sada nije oglasila zvaničnim saopštenjem, koje bi potvrdilo ove navode. Među profilima koji su komentarisali ovu vest, najviše je bilo onih koji tvrde da je ona trenutno privedena zbog toga što je kod muškaraca, čiji je identitet i dalje nepoznat pronađena – droga.

Brojevi mobilnih telefona, koje koristi Rada Matić, nedostupni su.

Podsećamo, ona je bila gost emisije "Ćirilica" (pogledajte OVDE), u kojoj je nedvosmisleno optužila porodicu Marjanović za umešanost u ubistvo pevačice.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter